7.09.2012 г., 14:05 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
1440 0 4

Най-красивото цвете

е нависоко

в планината.

Най-силната любов

е при цветето.

 

Най-обичаната жена

се крие

зад дъгата,

в планината

при цветето.

 

Аз съм долу.

Тогава какво ми остава?

© Свилен Стоев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??