4.05.2018 г., 1:32 ч.

* * * 

  Поезия » Свободен стих
619 2 3

хайде да се престорим

на по-млади (и луди)

като в нощта, в която

се влюбихме

ти ще говориш за музика,

аз ще се смея на шегите ти

накрая ще ме изпратиш

и всички звезди ще са наши

хайде да забравим

последните години

дори да сме се променили

има ли значение,

когато и звездите,

и нощите са същите

защо се усмихваш?

© Мадлен Аспарухова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??