25.02.2010 г., 9:52 ч.

Ефективност и качество ли? 

  Поезия » Хумористична
348 0 2

Тоз въпрос за ефективност

ми мирише на наивност.

Как? Не излезе ли ефектна

виличката ми кокетна?

Тя е свързана на здраво

с качеството и със право.

Ефективно до премала

се снабдявах с материала.

Качествен си го набавях

(от държавното прибавях.)

Тъкмо вилата ми светна -

снажна, весела, приветна,

,,завистници“ се явиха

и на ,,топличко” ме свиха.

Чуя ли сега - ,,ефекти”,

търся скритите дефекти.

 

© Харита Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??