9.07.2019 г., 11:19 ч.

Егоист 

  Поезия
425 2 0

Като скитница из улиците ходех.
Не знаех накъде да вървя.
С чужди проблеми вечно се борех.
А моите - стояха на страна.

 

Преди бях доста първична.
Държах се като малко дете.
Сега съм много различна,
като, че ли.. За по-добре.

 

Знам. Има още да науча.

Написах на мъничък лист
списък,по който се уча.
Стъпка едно: Бъди егоист!

                                                       С.Г.

© Силвия Геоегиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??