13.05.2008 г., 9:41 ч.

Егоистка 

  Поезия
637 0 1

Имам нужда да съм нужна!

Не съм благородна.

И не до там добра.

Не се страхувам и да бъда сама.

Аз съм егоистка!

Имам нужда да съм нужна. На някого.

© Силвия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Имам нужда да съм нужна!"
    Нужна си на някого,бъди сигурна
Предложения
: ??:??