May 13, 2008, 9:41 AM

Егоистка 

  Poetry
584 0 1

Имам нужда да съм нужна!

Не съм благородна.

И не до там добра.

Не се страхувам и да бъда сама.

Аз съм егоистка!

Имам нужда да съм нужна. На някого.

© Силвия Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Имам нужда да съм нужна!"
    Нужна си на някого,бъди сигурна
Random works
: ??:??