17.04.2008 г., 7:54 ч.

Ех... 

  Поезия
777 0 18

Прашно сърце в ръцете ти диша,

превърнато в спомен от любовта ни.

В димна завеса нощта лицето ми скрива,

за да не видиш, че почти си го забравил...

 

Спомен в настоящето - огънят бе залят с вода.

Какво беше, а какво остана...?

Сега се опитваш да върнеш "изгорялото"

и в огън див да го претвориш...

 

Дали в сънищата ти съм влюбената, както някога...

И все пак някакси все още те обичам... истински!!!

 

16.04.2008 година

 

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??