Ех живот, кажи ми... Защо все още съществуваш?
Защо ме караш да творя!?
Щом може лесно да ме игнорира,
една машина без душа.
Защо живеем, щом сме променими...
и лесно манипулират ни с това.
И изборите са измислени,
за да живеем във лъжа.
Заключението е такова...
че на Света не трябва му
душата жива! А тя вече отдавна,
за жалост не съществува.
© Ангел Всички права запазени