25.07.2006 г., 15:45 ч.

Eх,живот.Ех,любов 

  Поезия
1156 0 1
Искам аз да ти кажа,
и дори да ти покажа
колко много те обичам
и колко много ти се вричам.
Ти със хубост си надарена,
но тук идва и проблема.
Много хора те харесват
и за теб те се сресват.
Много хора ти се вричат
много хора те обичат.
Ти обаче харесваш друг.
Ах,чувствам се като боклук.
Ех,много си красива,
на мен сърце ми се разбива,
като се досетя,
че любовта ти не мога да усетя.
Ех,това любовта,
да я испуснеш е грехота.
Ех,живота продължава
и сърце ми съжалява,
но да те обича то ще продължава.

© Георги Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ела при мен, аз ще те направя рапер, бате...Не искам да съм крайна, просто мисли когато пишеш нещо.Поезията не е място за селски изрази,и какви са тия сресвания???Звучиш ми като Мишо Шамара, момче...
Предложения
: ??:??