5.01.2016 г., 7:47 ч.

Ехо 

  Поезия » Любовна
657 0 0

Липсваш ми…

                     Ужасно…

                                     Нетърпимо…

                                                           Убийствено…

Гладна съм за твоя мирис на любимо…

Жадна съм за твоя допир…

 

Сгушена съм…

За тиха нежност…

 

Без думи…

                    Само с теб!

© ДМ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??