Jan 5, 2016, 7:47 AM

Ехо 

  Poetry » Love
662 0 0

Липсваш ми…

                     Ужасно…

                                     Нетърпимо…

                                                           Убийствено…

Гладна съм за твоя мирис на любимо…

Жадна съм за твоя допир…

 

Сгушена съм…

За тиха нежност…

 

Без думи…

                    Само с теб!

© ДМ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??