21.12.2007 г., 11:57 ч.

Eхото на разпилени думи 

  Поезия » Друга
574 0 6
Отдавна чакам
сам
студените звезди
да се стопят във мрака
на очите ти.
Изтъркан стар рефрен
напира в мен,
крещи
със барабанен гръм.
Звъни с китара,
наполовина
заровена във пясъка.
И само вятърът
разнася
ехото на разпилени думи.
Чуваш ли ги?

© Иван Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??