28.12.2013 г., 18:56 ч.

Ей така... за спомен 

  Поезия » Любовна
928 0 2

Спрях да пиша.

Всяка дума изчезна от съзнанието ми,

 заедно с теб.

И не се опитвай да ме убедиш, 

че сама поех по този път.

Обичам единствена да бъда.

И да... и аз като малко дете, 

което се изисква да не съм,

те обичах по всички възможни начини...

Но обичах - Голям.

Трябваше да има обяснение за всяко 

чувство и мисъл в главата ми,

а аз все нямах.

И все пак...

Обичах те,

 а може би и все още... 

Но едва ли да призная.

Хиляди писания.

Прочетени от теб...

Стотици пъти от мен.

И все пак..

Думите ги няма.

Оставям ги на теб, Големия...

Който се смееше, като дете...

Играеше...

Гледаше...

Търсеше в погледа ми...

Уви, само онази гора ни е свидетел

що за любов ти дадох.

 

Ей така... за спомен.

 

 

© Виктория Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??