Станах... мрачно... отивам... кухнята... кафе,
мълча... скучно... компютър... фейс... добре.
Радио... класика... сърфирам... чета... отврат,
слушам... тъгувам...премислям... ...без обрат!
Жадувам... излизам... улици... парк... пустота,
оглеждам... мъртво... трамвай... празнота.
Маска... магазин... ограбено... война... тъга,
истина... заблуда... опитвам... дали... ще разбера?
24.03.2020 Виена
07.52мин... Кризисен Поет
© Маестро Митко Хаджиев Всички права запазени