27.10.2017 г., 9:14 ч.

Ежедневието 

  Поезия » Друга
245 0 0

Към теб

сега ще се обърна

и от 

душа си ще изтръгна:

 

ще тръгвам

аз, за да се върна

и ще се

връщам, за да тръгна!

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??