Oct 27, 2017, 9:14 AM

Ежедневието 

  Poetry » Other
199 0 1

Към теб

сега ще се обърна

и от 

душа си ще изтръгна:

 

ще тръгвам

аз, за да се върна

и ще се

връщам, за да тръгна!

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??