7.04.2008 г., 20:18 ч.

Експресии 

  Поезия » Философска
516 0 1
 

Експресии

 

Живот...

Удар под пояса

Скок в небесата

Любов - самонавиване

Щастие - самозалъгване

Удовлетворение - в какво?

Победи - срещу кого?

                 за какво?

 

Нещастие

Скука

Сивота

Ежедневие

... и бягство:

 

В ИЗКУСТВОТО

© Максим Недков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Наистина е експресивно =) любимият ми стил =)
Предложения
: ??:??