12.12.2009 г., 9:52 ч.

Експресно 

  Поезия » Пародии
922 0 2

 

Експресно!



Е, аз пиша, за да четете!

Дързостта ми нивга не ще изтече!

Живея, за да се замислям!

Смея се и плача като малко дете!


Гмуркам се в падения, изкачвам върхове.

Във водата - главата над вълните,

пред глупака - често и на колене,

везните все нагаждам, накланят ме все те.


Е, аз не уча се от мъдрости и съвети в книги!

Примери в моя си живот - не, не ща!

Не целувам икони и цървули на авторитети,

само занаята от тях свикнах да крада!


Някои мътните са ги взели,

други пък - ангелски крила,

а на смелостта ми времето ù изтича,

като на красотата от падаща звезда!

© Слав Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Не целувам икони и цървули на авторитети,
    само занаята от тях свикнах да крада!"
    Много е хубаво, приятелю, много!!!
  • Здравей приятелю, кради ама по-умело! Радвам се, че се появи!
Предложения
: ??:??