4.06.2007 г., 9:09 ч.

ЕКЗЕКУЦИЯ 

  Поезия
770 0 4
 

Екзекуция на греховната любов


Съд.

Подсъдим без вина - любовта.

Строг съдия - съвестта.

Присъдата - смърт.

На ешафода е тя,

палачът съм аз.

И умря.

Изтръгната

от моето нежно сърце

с моите слаби ръце...

Сега аз живея сред вас,

но маска е

моето весело -

днеска - лице

и мъртви са моите

раждащи,  женски ръце...


                               1986г.

© Даша Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??