1.02.2016 г., 8:19 ч.

Екзистенциален студ 

  Поезия » Философска
513 0 1

Екзистенциален студ

 

В големия град са хората студени?

Ха!

Те навсякъде са си такива.

Пребродиш град, пребродиш два

и сърцето ти започва да изстива.

 

И неусетно просяците подминаваш с досада.

А на кучетата за награда даваш месо.

Защо?

 

Къде живеем?

В какъв насмешлив век?

Щом куче да си по-добре е,

отколкото да си човек!

© Галифрей Михайлов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??