21.07.2009 г., 21:34 ч.

Ела 

  Поезия
477 0 1

Ела, да забравим самотата.

Ела, да поживеем с лъжата.

Ела, да заблудиш съдбата.

Ела, да убиеш добротата.

 

Ела в душата ми, спри там

и ще разбереш думата "сам",

ще искаш да избягаш в мига,

ще проумееш, защо греша!

 

Може би дори ще полудееш,

но само света ще разсмееш.

Поел си риска да ме разгадаеш.

Браво, вече в моя свят ридаеш!

 

Но кой ли би те тук разбрал,

щом отдавна той не е живял,

от сърце не се е смял

и за любов не е копнял.

© Юлия Работова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??