Jul 21, 2009, 9:34 PM

Ела 

  Poetry
482 0 1

Ела, да забравим самотата.

Ела, да поживеем с лъжата.

Ела, да заблудиш съдбата.

Ела, да убиеш добротата.

 

Ела в душата ми, спри там

и ще разбереш думата "сам",

ще искаш да избягаш в мига,

ще проумееш, защо греша!

 

Може би дори ще полудееш,

но само света ще разсмееш.

Поел си риска да ме разгадаеш.

Браво, вече в моя свят ридаеш!

 

Но кой ли би те тук разбрал,

щом отдавна той не е живял,

от сърце не се е смял

и за любов не е копнял.

© Юлия Работова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??