10.05.2017 г., 9:10 ч.

Ела 

  Поезия » Любовна
398 0 3

 

Ела

 

Ела, студа от нощите вземи

и болката, родена в тъмнината!

Теб друга не можа да те смени!

Ела! Върни отново светлината!

 

Отрова са без тебе мойте дни,

която много бавно ме убива!

Без теб не топли слънцето дори!

Лъчите си зад облаците скрива.

 

Очите ми пресъхнаха, уви!

Отдавна кладенци са запустели.

Угаснали от огъня искри.

Два извора за обич закопнели.

 

Ела! От тука мрака прогони!

Върни при мен отново светлината!

И любовта в сърцето ми върни!

Надеждата, смеха и топлината!

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??