28.06.2006 г., 0:03 ч.

eла 

  Поезия
576 0 1
Животът ми е самота,
отчаян и студен без теб е!
Без теб е пусто във нощта,
върни се,моля те-ела!



Аз всяка нощ сънувам те до мен
и всяка сутрин с твоето име се събуждам!
Кога ще дойде този ден,
когато няма да си в сънищата ми,
а ще си наистина до мен?

© Весинцето без такава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??