1.02.2008 г., 16:32 ч.

Ела 

  Поезия » Любовна
807 0 2
Жадувам нежно да ме галиш.
С устни жадно да ме палиш.
С дъх дъха ти да отнема.
Всичко свято да ти взема.

Любовта ти в миг да ме обгърне.
Всичко в мен да преобърне.
От страст за допир да се моля.
В сласт по теб да нямам воля.

Ела, пожелай ме във покоя.
Не разбра ли – искам да съм твоя!
Не питай – просто ме вземи.
Обичам те, при мене остани!


© Ивелина Балабанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??