5.12.2007 г., 9:36 ч.

Ела 

  Поезия » Любовна
621 0 1

Ела в нощта при мен,

за миг погледни ме...

Отново целуни ме!

Аз искам винаги да си до мен.

Обичам те! Нима не си личи?

Ела, не се страхувай от любовта,

ела и заедно ще полетим към нежни небеса.

Ела, ела, липсваш ми в нощта,

аз още те обичам...

Искам отново до себе си  да те усещам!

© Грета Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??