17.05.2011 г., 22:02 ч.

Ела 

  Поезия » Еротична
1481 0 4

          ЕЛА

 

Ела! Бедрата ми в очакване горят

и всяка фибра в мен трепери!

В очакване набъбва свежата ми гръд

и чака в луд копнеж да я намериш.

 

Ела! И устни впий в набъбналата гръд –

по-силно в мен страстта да пламне.

Ела! Разкъсай жадната ми плът!

Ела! Взриви смълчаното очакване!

 

01.2011г.

© Добромир Пенков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??