20.02.2019 г., 14:17 ч.

Ела Любов 

  Поезия » Любовна
433 0 2

Когато все пак утрото настъпи 
и с взлом разбие ми вратата. 
Една сълза промъква се на пръсти
със спомени от стара дата.

 

Тогава съм съвсем наясно вече,
че стъпвам в стъпките ти сáмо.
Залитащ напосоки – ти ми рече:
Ела, Любов! На мойто рамо.

 

И нека си опропастим живота.
Но без по мене ти да тичаш,
любѝ ме страстно! Дори и с неохота.
Любѝ! Недей да се отричаш.
 

© Юлиян Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И как може да се люби страсттно, дори и с неохота/нежелание ? Нещо като - отвращаваш ме, но ще те ям с наслада
  • Хареса ми..Поздрави Юлиян!
Предложения
: ??:??