Ако можеш да надникнеш в сънищата ми,
ще ме видиш толкова различна...
Сътворена съм от капки дъжд,
безплътна, лека, приказно момиче.
И съм бяла. Като малка нощна фея бяла.
Бяла обич в шепите си нося.
В приказката своя оживяла
стъпвам без тревата да докосвам.
Ако можеш да надникнеш в сънищата ми,
ще ме видиш толкова различна...
Сътворена съм от капки дъжд
и толкова съм лесна за обичане.
Водопади от цветя ще падат помежду ни.
Само в сънищата ми ела, по новолуние.
© Юлия Барашка Всички права запазени