27.10.2010 г., 19:43 ч.

Ела сега 

  Поезия » Любовна
885 0 2

ЕЛА   сега


Ела сега и недей звъни.
Сега, когато е толкова тихо
и само белият лист шумоли
и  превръща самотата ми в стихове.

Отвори изведнъж,
дори да се блъсне вратата,
ела сега и като внезапен дъжд
прегърни ме и ме залей със косата си.

Ела сега и ме целуни,
както никога не си ме целувала.
Всички струни в мен опъни
като  в музика разлудувана.

Ела, както буен поток се разлива -
наводни мойта самотна душа.
Знам, че дълго те търсих  - красиво,
сърнеоко момиче в нощта.

© Валентин Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??