17.11.2008 г., 8:18 ч.

Ела в мен 

  Поезия » Еротична
1187 0 0
Целуни ме, както само ти умееш,
както знаеш, че обичам!
Запали в мен пожар огромен
и се заеми да го потушиш!
Разпали порочното в мен,
накарай ме да горя в буйна страст,
да зова името ти в този миг,
когато ще те усещам вътре в мен!
Не губи време, а ме вземи,
вземи ме и ме люби до зори,
когато слънцето ще е сменило луната,
а ние ще лежим с преплетени в изнемога тела,
докато ти все още ще бъдеш в мен!

Гр. Пловдив
18.09.2008 г./ 21:40 ч.

 

© Мечтателка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??