18.01.2011 г., 19:30 ч.

Ела за мен... 

  Поезия » Любовна
665 0 0


Вземи  мен, когато  слънцето залезе...

Вземи мен, когато болката  надвисва над града...

Вземи мен, когато крилете на нощта обгърнат те в тъма. 


© Златина Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??