Jan 18, 2011, 7:30 PM

Ела за мен... 

  Poetry » Love
650 0 0


Вземи  мен, когато  слънцето залезе...

Вземи мен, когато болката  надвисва над града...

Вземи мен, когато крилете на нощта обгърнат те в тъма. 


© Златина Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??