18 янв. 2011 г., 19:30

Ела за мен... 

  Поэзия » Любовная
649 0 0


Вземи  мен, когато  слънцето залезе...

Вземи мен, когато болката  надвисва над града...

Вземи мен, когато крилете на нощта обгърнат те в тъма. 


© Златина Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??