Той бе велик, израснах с неговия глас,
заспивах и се будех с неговите песни,
но той е просто име за повече от вас...
не знаете за него нищо, за пътищата му нелесни.
Във всяка своя песен той влагаше любов,
възпяваше и красотата, полетата и чайките.
Дори долавяше се този нежен зов,
любовта безкрайна и мъката на майките.
Израснах с песните му и ще ги слушам до края,
ще въведа и децата си в неговия свят,
и знам, че ще се усмихва горе в рая,
не е забравен, докато сърцата ни туптят.
14.02.2009
02:05
ЕМИЛ ДИМИТРОВ - една незалязваща звезда!!!
Поклон пред светлата му памет...
© Надежда Всички права запазени