25.01.2009 г., 22:34 ч.

Емоция 

  Поезия » Любовна
606 0 4
По топлите ти пръсти аз съм луднала...
Къде си се научил да се любиш?
Харесва ми, че искаш да съм дръзка,
но знаеш ли, не мога да се влюбвам.

Делят ни само миглите притворени
от най-върховното избухване...
Земята ако ще да се разтвори,
в мига, във който ще притихнем!

© Рот Блак Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??