18.05.2008 г., 9:42 ч.

Empty 

  Поезия
613 0 1
 

Едва доловим стон се разнесе сред прахта,

едва доловим вик дочу се от света,

леко се прокрадва и глъч на веселба,

но агония и болка срещам само в любовта.

 

И вятър силен по земята се разнесе,

и пламна в буен огън пролетта,

и звук далечен на молитва се понесе

в безграничната коварност на света.

© Веселин Наумов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много ми харесва! Браво! Любовта понякога е доста жестока и ни кара да се гърчим в агония, но винаги идва пролет! Поздрави!
Предложения
: ??:??