22.01.2015 г., 18:10 ч.

Енергията следва мисълта 

  Поезия » Философска
370 1 0

Ясно виждам - всичко е неясно.
Така усещам своята душа -
чувствам още докато е прясно,
избирам да решавам на мига!

 

Вярата - монета се изтърка.
Доверието е в реалността.
Повече не може да се сбърка -
енергията следва мисълта!

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??