19.02.2007 г., 21:15 ч.

Ep{}mИчH{} 

  Поезия
661 0 3

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

С ръцете си оплиташ ме игриво,
косите ми толкова нежно галиш.
И мисля, че ще бъде непоростимо,
ако с тебе до край не се опарим.
Обгръщам те с усмивка еротична,
дрехите ти свалям бавно.
Хората ще кажат: "Пу, уличница,
гледайте я ,срама няма!"
Слабо ме вълнуват мене хората,
сърцето ми от ритъм ще изкочи.
Щом поседнах в коленете ти
някак странно се проточи...
...времето и пространството - всичко за миг изчезна.
Щом изправи ме нежно върху себе си
и когато аз те възседнах.
Като две нежни трепетлики бяхме,
телата ни танцуваха красиво.
Първо с лек тръс тръгнахме, после в галоп бягахме,
за да достигнем до усещането красиво.
Целувките ти устните изгаряха,
в гърдите ми гореше луда страст,
ръцете ми тялото ти галеха,
и двамата изпаднахме в екстаз.
За миг дъхът ни секна,
и чу се животински вик.
После върху тебе се отпуснах и сънувах
пак най-красивия миг.
А ти нежно в устата ме целуна,
под рамото си главата ми опря.
И осъмнахме много влюбени -
между нас кротко спеше любовта.


© ТтТтТтТтТ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??