31.01.2010 г., 11:27 ч.

Епитафия 

  Поезия » Хумористична
769 0 3

Беше с непреклонен нрав,
винаги държеше да е прав.
И в последния си спор
бе прав човека:
прегази го мотор
на пешеходната пътека...

© Виктор Горов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??