Jan 31, 2010, 11:27 AM

Епитафия 

  Poetry » Humour
790 0 3

Беше с непреклонен нрав,
винаги държеше да е прав.
И в последния си спор
бе прав човека:
прегази го мотор
на пешеходната пътека...

© Виктор Горов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??