21.03.2018 г., 9:08 ч.

Епизод 

  Поезия » Любовна, Оди и поеми
482 0 0
Искам да ти кажа няколко неща,
но щом те видя потъвам в океана,
зениците са разширени дълбини,
а душата ти е от любов пияна.
 
И тази вечер си застанала на прага,
не опиянена, а разбита от любов
и очите мътни- пълни с влага,
че към тебе бях безчувствен и суров!

© Никола Станиславов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??