Mar 21, 2018, 9:08 AM

Епизод 

  Poetry » Love, Odys and poems
488 0 0
Искам да ти кажа няколко неща,
но щом те видя потъвам в океана,
зениците са разширени дълбини,
а душата ти е от любов пияна.
 
И тази вечер си застанала на прага,
не опиянена, а разбита от любов
и очите мътни- пълни с влага,
че към тебе бях безчувствен и суров!

© Никола Станиславов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??