6.01.2010 г., 10:48 ч.

Ербап баби кръста вадат 

  Поезия » Хумористична
756 0 15

 

 

Брей, че ù ербап баба Дана!

Баба Гица шъ ù асистира.

Кръс шъ вадат двети от герана...

А, въри, че гледай им сеира!

 

Като фърлиха са по кюлоти,

леле-мале, баби пощурели.

Барабар с мъжети през селото

юрнаха са като невидели...

 

Оф, ма дупцито им кат замръзна,

поразмачкахми ги еротично...

Ич биля масаш им не омръзна.

После с винце сгряха са прилично

 

и накрай са освестиха, криво-ляво.

Ко да прайш – бабишки акъли...

Кръс не фанаха, ама за здраве

са искъпаха поне по кълки.

 

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??