Брей, че ù ербап баба Дана!
Баба Гица шъ ù асистира.
Кръс шъ вадат двети от герана...
А, въри, че гледай им сеира!
Като фърлиха са по кюлоти,
леле-мале, баби пощурели.
Барабар с мъжети през селото
юрнаха са като невидели...
Оф, ма дупцито им кат замръзна,
поразмачкахми ги еротично...
Ич биля масаш им не омръзна.
После с винце сгряха са прилично
и накрай са освестиха, криво-ляво.
Ко да прайш – бабишки акъли...
Кръс не фанаха, ама за здраве
са искъпаха поне по кълки.
© Борко Бърборко All rights reserved.
Туй с гераня е само идна тринировка.
Току виж - догодина и без кюлоти са скочили!