17.05.2015 г., 0:02 ч.

Еректоклат 

  Поезия » Пародии
788 0 2

Тържествен ден е днес  -

Обогатих аз речника ни книжен,

за мене, братя, е страхотна чест -

Очаквам и медал престижен...-

 

Отдавна всеки с политическа ерекция

ни клати тука, като за световно,

и сексуално ни изнася лекция,

а обществото... е щастливо и доволно...

 

Та съчетах аз тези двете думи

и вече не сме прост електорат -

Добре разбра ме, но повторно чуй ме,

от днес нататък сме... еректоклат...

 

Народът ни е политическа любовница

а всеки политик, е просто член...

И всяка партия е дърта сводница -

Ха, честито да ни е... от мен...

 

07.11.2014

 

Георги Каменов

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря, Стойна
  • Вчера се възхищавах на чудесната любовна лирика!.
    Днес острата ти сатира и гражданска съвест са отново на ниво!Браво, Георги! Само така.Оценявам те най-високо и те аплодирам!
    Поздравление и ново творческо вдъхновение!
Предложения
: ??:??