Тържествен ден е днес -
Обогатих аз речника ни книжен,
за мене, братя, е страхотна чест -
Очаквам и медал престижен...-
Отдавна всеки с политическа ерекция
ни клати тука, като за световно,
и сексуално ни изнася лекция,
а обществото... е щастливо и доволно...
Та съчетах аз тези двете думи
и вече не сме прост електорат -
Добре разбра ме, но повторно чуй ме,
от днес нататък сме... еректоклат...
Народът ни е политическа любовница
а всеки политик, е просто член...
И всяка партия е дърта сводница -
Ха, честито да ни е... от мен...
07.11.2014
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.