25.03.2015 г., 22:58 ч.

Еротична магия 

  Поезия » Еротична
1141 1 8

Целувка - огън, взрив, вулкан и лава.

Милувка - стон, копнеж, желание...

Опиянение, безбрежие, забрава...

Във всеки жест, скрит намек и послание.

 

Първичен порив, див инстинкт преплита

телата ни във океанна сплав.

Отпиваме наслада без насита,

без граници. забрани, параграф...

 

Магия необхватна, всемогъща сила

и полет сред космическия мир.

Ела при мен отново, прегърни ме мила

в леглото - маса на любовния ни пир...

 

4.07.2014

 

Георги Каменов

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??