28.08.2008 г., 12:24 ч.

Еротично 

  Поезия » Любовна
643 0 8
 

 

Еротично

        ***

Като ранена сърна

извърна поглед топъл.

Пронизах те със стрела,

отдаде ми се без вопъл.

Пое ме със ласка,

във вихъра

на Кама Сутра ме въртя,

свали ми благонравната маска,

като принц отрупа ме с цветя!

Думите бяха излишни.

Сърцата забиха лудешки в едно.

Мъки забравени бяха предишни.

Завъртя се света в колело.

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??