Aug 28, 2008, 12:24 PM

Еротично 

  Poetry » Love
672 0 8
 

 

Еротично

        ***

Като ранена сърна

извърна поглед топъл.

Пронизах те със стрела,

отдаде ми се без вопъл.

Пое ме със ласка,

във вихъра

на Кама Сутра ме въртя,

свали ми благонравната маска,

като принц отрупа ме с цветя!

Думите бяха излишни.

Сърцата забиха лудешки в едно.

Мъки забравени бяха предишни.

Завъртя се света в колело.

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??